Automaat revisie

Is uw automaat toe aan een revisie, oftewel een controle? Kom dan even langs bij dé specialist op dit gebied: Automatic Gear. Wij kunnen de automaat in uw auto reviseren, repareren, onderhouden en eventueel vervangen. Dit doen we bij alle automatische transmissies. Op een volledige revisie krijgt u een garantie van 1 of 2 jaar, afhankelijk van de keuze voor de onderdelen.

Offerte aanvragen

Dé specialist in automaat revisie | Automatic Gear

 • Gespecialiseerd in powershifts en automaat versnellingsbak revisie
 • We houden de kosten zo laag mogelijk
 • Werken bewust met de beste onderdelen en gereedschappen
 • Indien gewenst geven we graag uitleg over wat wij met uw auto doen
 • Scherpe en eerlijke offertes
 • Ruime garantie: 1 of 2 jaar
 • Extra service: wij halen uw auto of losse automaatbak bij u thuis op, zodat u kostbare tijd bespaart

Rijdt u in een automaat? Na verloop van tijd kan de versnellingsbak vervuild raken, dan is het tijd voor een automaat revisie. Merkt u nu problemen aan uw transmissie? Maak dan direct een afspraak door een offerte aan te vragen via onze website. Of bel even naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206.

Wat houdt een automaat revisie in?

Als u een afspraak maakt voor een automaat revisie controleren wij de automaatbak van uw auto. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Onze monteurs halen de bak volledig uit elkaar. Zo kunnen we goed bekijken of er schade is en of er versleten onderdelen tussen zitten. Daarnaast controleren we of alles in orde is en we maken de onderdelen schoon. Waar nodig vervangen we onderdelen. Wij reviseren versnellingsbakken voor onder andere de volgende merken: Volvo, Ford & Mercedes

Contact informatie

Industrieweg 8c
6673DEAndelst

Mail: info@automaticgear.nl
Tel: +31 (0)6 46 41 09 63
Tel: +31 (0)488 – 200 206

Of stuur ons een bericht via WhatsApp!

Bij deze automaat problemen is een revisie wenselijk

Een automaat schakelt automatisch door de werking van de versnellingsbak. Via de auto pikt de automaatbak signalen op, zoals de snelheid of de helling van de weg. Door middel van deze signalen zet de automatische transmissie uw auto in de juiste versnelling.

Doordat de onderdelen van de versnellingsbak met de tijd gaan verslijten wegens wrijving, kan de bak vervuild raken. Wanneer u de volgende problemen ervaart tijdens het rijden is het tijd voor een automaat revisie, en wellicht zelfs een reparatie.

 • Uw auto schokt en hapert tijdens het rijden;
 • Het schakelen verloopt stroef;
 • De versnellingsbak weigert te schakelen;
 • Het brandstofverbruik gaat omhoog;
 • Het toerental fluctueert op een abnormale wijze;
 • De kick-back werkt niet naar behoren;
 • De koppeling slipt;

 

Herkent u deze problemen? Kom dan gelijk in actie en roep er een specialist bij. Wij helpen u graag en controleren de automaatbak tot in detail. Neem bij spoed direct contact met ons op. Bel naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206 om een afspraak te maken. U kunt ook een offerte aanvragen onderaan deze pagina.

Transmissies vervangen of reviseren?

De complete versnellingsbak vervangen raden wij altijd af. Dit omdat het simpelweg vaak niet nodig is. Een automaat revisie laten uitvoeren is meestal voldoende om de transmissie problemen op te lossen. Na de versnellingsbak revisie zal de automaat weer als nieuw schakelen.

Automaat revisie kosten

Vakkundig en duurzaam werken

Onze monteurs werken alleen met de beste onderdelen en gereedschappen. Zodoende kunnen wij revisie, reparatie en onderhoud aan uw automatisch transmissie snel, vakkundig en duurzaam uitvoeren. Omdat wij vertrouwen op onze kwaliteit, ontvangt u bij ons ook nog eens altijd ruime garanties. Afhankelijk van de keuze van het materiaal is de garantie 1 of 2 jaar.

Offerte aanvragen

Automaat revisie

Veilig en snel weer de weg op

Wij werken zowel voor autobedrijven en leasemaatschappijen als particuliere klanten. Iedereen kan bij ons terecht, dus u ook. Onze gespecialiseerde en ervaren monteurs zorgen ervoor dat u weer veilig en snel de weg op kunt gaan met uw auto. Wij reviseren, repareren en onderhouden tegen de laagst mogelijke kosten. Goed nieuws, want dat geldt dus ook voor de revisie van uw automaatbak!

Kosten automaatbak revisie

Wat zijn de kosten voor een automaatbak revisie? Die zijn afhankelijk van een paar factoren. Namelijk: welke schakel- en rijklachten ervaart u en welk type auto en welk type automaat heeft u? Daarnaast zijn de kosten voor een automaatbak revisie afhankelijk van de werkzaamheden. Volstaat alleen een automaat revisie of is een reparatie of onderhoudsbeurt ook nodig? Als de transmissie vervangen dient te worden, lopen de kosten logischerwijs nog meer op.

Kosten automaat revisie versus vervangen

Wanneer u kiest voor een automaat revisie over een versnellingsbak vervanging scheelt u dat flink in de kosten. Een defect reviseren gaat gemakkelijker dan een automaatbak in zijn geheel vervangen. Daarom raden wij u altijd aan om de versnellingsbak door ons te laten reviseren in plaats van de versnellingsbak direct te laten vervangen. Meer weten over de kosten van een automaat revisie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Automaat revisie kosten

Vrijblijvende offerte aanvragen voor een automaat revisie

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Ga dan voor een revisie automaat bij Automatic Gear en vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Dan zorgen wij ervoor dat u weer snel de weg op kunt. Een afspraak maken kan ook via de telefoon, bel naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp: 31646410963.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat is een powershift versnellingsbak?

Powershift is de naam die door de fabrikanten Volvo en Ford aan hun DCT-versnellingsbak is meegegeven. Het gaat hier om een schakeling met een dubbele koppeling, die vrijwel direct schakelen mogelijk maakt. Bij een revisie controleren we de versnellingsbak en herstellen we eventuele schade.

Meer weten? Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost een versnellingsbak revisie?

Automatic Gear is gespecialiseerd in versnellingsbak revisies. Dit kunt u zien als een onderhoudsbeurt van uw versnellingsbak. We controleren deze en herstellen hem waar nodig. Neem gerust contact op voor een indicatieprijs.

Wat kan ik doen als mijn automaat een storing heeft?

Wanneer uw auto een automaat is en met een storing kampt, kunt u contact opnemen met Automatic Gear. We gaan de storing opsporen en deze voor u oplossen. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de auto bij u komen ophalen.

Wat wordt er met een versnellingsbak revisie precies gedaan?

De versnellingsbak revisie omvat het controleren van het olieniveau, algemene controle, verversing en/of spoeling van de automaat, controle op lekkages en, indien nodig, vervangen, testrijden, controle adaptiewaarden en uitlezen op foutcodes.

Bel ons direct!