4×4 haakse overbrenging

Differentieel BMW 1 Series

Automatic Gear is gespecialiseerd in het reviseren, repareren en onderhouden van automatische transmissies. Zowel autobedrijven, leasemaatschappijen als particulieren kunnen bij ons team van specialisten terecht. Ons team van uiterst gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt. En dit tegen de laagst mogelijke kosten. Naast revisie, reparatie en onderhoud aan uw volautomaat, kunt u bij Automatic Gear ook terecht voor reparatie of revisie van uw 4×4 haakse overbrenging (ook wel tussenbak of verdeelbak genoemd), differentieelrevisie, cardanrevisie en defecten aan uw semiautomaat.

Automatic Gear, voor reparatie of revisie van uw 4×4 haakse overbrenging en meer

Wij werken met de beste onderdelen en gereedschappen. Dit maakt dat we de revisie, reparatie en onderhoud aan uw automatische transmissie snel, vakkundig en duurzaam uit kunnen voeren. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie over uw differentieel haakse overbrenging of cardan. Denk hierbij aan klacht(en) die u ervaart en alle voertuiginformatie. Met deze informatie kunnen wij u vaak vooraf een totaalprijs en de tijdsduur van de werkzaamheden geven. Zo weet u snel waar u aan toe bent! Als extra service bieden wij aan uw auto of losse automaatbak bij u op te halen. Zo kunt u weer snel zorgeloos de weg op, zonder uw kostbare tijd te verspillen. Wij begrijpen als geen ander dat uw tijd kostbaar is.

Neem contact op!

Heeft u op korte termijn een automatische transmissie nodig? Of is uw 4×4 haakse overbrenging aan reparatie of revisie toe? Neem dan contact met Automatic Gear op. U kunt ons tussen 9.00 en 17.00 op werkdagen bereiken op telefoonnummer: 0488 – 200206. U kunt er ook voor kiezen een email te sturen naar info@automaticgear.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Automatic Gear staat u graag te woord.

Offerte aanvragen

Bel ons direct!