Versnellingsbak revisie Den Haag

Niet meer tevreden over de staat van uw versnellingsbak? Laat dit dan reviseren of repareren door een expert. Bij Automatic Gear bent u aan het juiste adres voor een versnellingsbak revisie in Den Haag. Wij zijn namelijk dé specialist in het repareren, onderhouden en reviseren van automatische transmissies. Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan en hebben we diverse revisies mogen uitvoeren. Kortom: wij kunnen u altijd van dienst zijn. Automatic Gear werkt onder andere voor autobedrijven, leasemaatschappijen en particuliere klanten. U kunt dus zeker bij ons terecht. Onze ervaren en deskundige monteurs zorgen ervoor dat u met een veilig gevoel de weg op kunt gaan. De service van Automatic Gear is erg snel. Hierdoor hoeft u niet onnodig lang te wachten. Wij begrijpen maar al te goed dat u daar ook niet altijd de tijd voor heeft.

Offerte aanvragen

Automatic Gear

Bij Automatic Gear kunt u vertrouwen op een lage prijs. Wij reviseren, repareren en onderhouden namelijk tegen de laagst mogelijke kosten. Altijd in uw voordeel! Daarnaast profiteert u bij ons ook altijd van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen;
  • Veel ervaring in versnellingsbak revisie in Den Haag;
  • Altijd de beste onderdelen en gereedschappen;
  • Eerlijke offertes op maat;
  • Ruime garanties;
  • Extra services: we halen uw auto of losse automaatbak bij u op.

Rijdt u in een automaat? Na verloop van tijd kan de versnellingsbak vervuild raken, dan is het tijd voor een automaat revisie. Merkt u nu problemen aan uw transmissie? Maak dan direct een afspraak door een offerte aan te vragen via onze website. Of bel even naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206.

Kies voor Automatic Gear en bespaar geld!

Voor het onderhoud van een versnellingsbak is het belangrijk om dit twee keer per jaar uit te laten voeren. Op deze manier zorgt u ervoor dat u tijdig ervan op de hoogte bent als er iets fout is. Zo kunt u er nog iets aan laten doen en bespaart u een hoop geld. Automatic Gear kan voor u het onderhoud uitvoeren, maar uiteraard ook de reparatie of een revisie.

Contact informatie

Industrieweg 8c
6673DEAndelst

Mail: info@automaticgear.nl
Tel: +31 (0)6 46 41 09 63
Tel: +31 (0)488 – 200 206

Of stuur ons een bericht via WhatsApp!

Ja, ik wil een versnellingsbak revisie in Den Haag!

Wilt u onze hulp inschakelen voor een versnellingsbak revisie in Den Haag? Kies dan voor Automatic Gear. U kunt altijd contact met ons opnemen, zodat we met u een afspraak kunnen maken en/of uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@automaticgear.nl. Daarnaast kunt u ook bellen naar +31 (0)488 – 200 206.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor een automaat revisie

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Ga dan voor een revisie automaat bij Automatic Gear en vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Dan zorgen wij ervoor dat u weer snel de weg op kunt. Een afspraak maken kan ook via de telefoon, bel naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp: 31646410963.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat is een powershift versnellingsbak?

Powershift is de naam die door de fabrikanten Volvo en Ford aan hun DCT-versnellingsbak is meegegeven. Het gaat hier om een schakeling met een dubbele koppeling, die vrijwel direct schakelen mogelijk maakt. Bij een revisie controleren we de versnellingsbak en herstellen we eventuele schade.

Meer weten? Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost een versnellingsbak revisie?

Automatic Gear is gespecialiseerd in versnellingsbak revisies. Dit kunt u zien als een onderhoudsbeurt van uw versnellingsbak. We controleren deze en herstellen hem waar nodig. Neem gerust contact op voor een indicatieprijs.

Wat kan ik doen als mijn automaat een storing heeft?

Wanneer uw auto een automaat is en met een storing kampt, kunt u contact opnemen met Automatic Gear. We gaan de storing opsporen en deze voor u oplossen. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de auto bij u komen ophalen.

Wat wordt er met een versnellingsbak revisie precies gedaan?

De versnellingsbak revisie omvat het controleren van het olieniveau, algemene controle, verversing en/of spoeling van de automaat, controle op lekkages en, indien nodig, vervangen, testrijden, controle adaptiewaarden en uitlezen op foutcodes.

Bel ons direct!