Versnellingsbak revisie Rotterdam

Heeft u klachten over uw versnellingsbak? Werkt het niet meer zoals het hoort? Het is belangrijk dat u dan tijdig de hulp inschakelt van een expert. Op deze manier voorkomt u dat het helemaal kapot gaat of dat u misschien zelfs een hele nieuwe versnellingsbak moet kopen. Bij Automatic Gear bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van het repareren, onderhouden en reviseren van automatische transmissies. Bij ons kunt u rekenen op jarenlang ervaring, veel kennis en gespecialiseerde monteurs. U krijgt op deze manier altijd het gewenste resultaat. Bovendien hanteren we scherpe prijzen; u betaalt nooit te veel. Erg voordelig dus. Automatic Gear werkt onder andere voor autobedrijven, leasemaatschappijen en particuliere klanten. U kunt dus zeker bij ons terecht.

Offerte aanvragen

Over Automatic Gear

Automatic Gear werkt te allen tijde met de beste kwaliteit onderdelen en gereedschappen. Hierdoor kunnen we u niet alleen snel helpen, maar leveren we ook altijd de hoogste kwaliteit. Automatic Gear werkt snel, vakkundig én duurzaam. Bovendien kunt u altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Eerlijke offertes op maat;
  • Veel ervaring in versnellingsbak revisie in Rotterdam;
  • Scherpe prijzen;
  • Altijd de beste onderdelen en gereedschappen;
  • Ruime garanties;
  • Extra services: we halen uw auto of losse automaatbak bij u op.

Rijdt u in een automaat? Na verloop van tijd kan de versnellingsbak vervuild raken, dan is het tijd voor een automaat revisie. Merkt u nu problemen aan uw transmissie? Maak dan direct een afspraak door een offerte aan te vragen via onze website. Of bel even naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206.

Laat tijdig onderhoud plegen!

We zijn eigenlijk allemaal wel op zoek naar manieren om slim om te gaan met geld en te voorkomen dat er onnodig hoge kosten worden gemaakt. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hanteren wij altijd een lage prijs. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u snel weer uw auto kunt gebruiken. Automatic Gear levert daarom altijd een snelle service. Laat uw versnellingsbak in ieder geval twee keer per jaar controleren: in de zomer en in de winter. Zo voorkomt u dat u inderdaad voor onverwachte kosten komt te staan.

Contact informatie

Industrieweg 8c
6673DEAndelst

Mail: info@automaticgear.nl
Tel: +31 (0)6 46 41 09 63
Tel: +31 (0)488 – 200 206

Of stuur ons een bericht via WhatsApp!

Ja, ik wil een versnellingsbak revisie in Rotterdam!

Een versnellingsbak revisie in Rotterdam? Wij, Automatic Gear, staan voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen plannen en/of uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@automaticgear.nl of door te bellen naar +31 (0)488 – 200 206.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor een automaat revisie

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Ga dan voor een revisie automaat bij Automatic Gear en vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Dan zorgen wij ervoor dat u weer snel de weg op kunt. Een afspraak maken kan ook via de telefoon, bel naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp: 31646410963.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat is een powershift versnellingsbak?

Powershift is de naam die door de fabrikanten Volvo en Ford aan hun DCT-versnellingsbak is meegegeven. Het gaat hier om een schakeling met een dubbele koppeling, die vrijwel direct schakelen mogelijk maakt. Bij een revisie controleren we de versnellingsbak en herstellen we eventuele schade.

Meer weten? Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost een versnellingsbak revisie?

Automatic Gear is gespecialiseerd in versnellingsbak revisies. Dit kunt u zien als een onderhoudsbeurt van uw versnellingsbak. We controleren deze en herstellen hem waar nodig. Neem gerust contact op voor een indicatieprijs.

Wat kan ik doen als mijn automaat een storing heeft?

Wanneer uw auto een automaat is en met een storing kampt, kunt u contact opnemen met Automatic Gear. We gaan de storing opsporen en deze voor u oplossen. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de auto bij u komen ophalen.

Wat wordt er met een versnellingsbak revisie precies gedaan?

De versnellingsbak revisie omvat het controleren van het olieniveau, algemene controle, verversing en/of spoeling van de automaat, controle op lekkages en, indien nodig, vervangen, testrijden, controle adaptiewaarden en uitlezen op foutcodes.

Bel ons direct!