Versnellingsbak revisie Amsterdam

Bent u niet meer tevreden over de staat van uw versnellingsbak? Laat dit dan reviseren of repareren door een specialist. Bij Automatic Gear bent u aan het juiste adres voor een versnellingsbak revisie in Amsterdam. Wij zijn dé specialist in het repareren, onderhouden en reviseren van automatische transmissies. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en hebben we ontzettend veel revisies mogen uitvoeren. Kortom: wij kunnen u gegarandeerd van dienst zijn. Automatic Gear werkt onder andere voor autobedrijven, leasemaatschappijen en particuliere klanten. U kunt dus ook zeker bij ons terecht. Onze gespecialiseerde en ervaren monteurs zorgen ervoor dat u met een veilig gevoel de weg op kunt gaan. Bovendien hanteren we altijd een snelle service, dus u hoeft niet onnodig lang te wachten. En, de kosten? Bij ons kunt u vertrouwen op een lage prijs. Wij reviseren, repareren en onderhouden tegen de laagst mogelijke kosten. Altijd in uw voordeel!

Offerte aanvragen

Automatic Gear

Wij werken altijd met de beste onderdelen en gereedschappen. Hierdoor kunnen we u niet alleen snel helpen, maar leveren we ook altijd de beste kwaliteit. Automatic Gear werkt snel, vakkundig én duurzaam. Bovendien profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 

  • Veel ervaring in versnellingsbak revisie;
  • Scherpe prijzen;
  • Altijd de beste onderdelen en gereedschappen;
  • Eerlijke offertes op maat;
  • Ruime garanties;
  • Extra services: we halen uw auto of losse automaatbak bij u op.

Rijdt u in een automaat? Na verloop van tijd kan de versnellingsbak vervuild raken, dan is het tijd voor een automaat revisie. Merkt u nu problemen aan uw transmissie? Maak dan direct een afspraak door een offerte aan te vragen via onze website. Of bel even naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206.

Bespaar ook geld!

U kunt uw geld besparen door te kiezen voor een versnellingsbak revisie in Amsterdam. Het voorkomt namelijk dat u een gehele nieuwe versnellingsbak moet aanschaffen. Daarnaast helpen we u ook graag met een reparatie of het onderhoud. Zo raden we aan om in de zomer en in de winter onderhoud door ons te laten plegen. Uw auto komt immers in aanraking met allerlei verschillende weersomstandigheden.

 

Contact informatie

Industrieweg 8c
6673DEAndelst

Mail: info@automaticgear.nl
Tel: +31 (0)6 46 41 09 63
Tel: +31 (0)488 – 200 206

Of stuur ons een bericht via WhatsApp!

Ja, ik wil een versnellingsbak revisie in Amsterdam!

Wilt u onze hulp inschakelen voor een versnellingsbak revisie in Amsterdam? Wij staan voor u klaar om te beginnen. Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken en/of uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@automaticgear.nl of door te bellen naar +31 (0)488 – 200 206.

Automaat revisie

Vrijblijvende offerte aanvragen voor een automaat revisie

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Ga dan voor een revisie automaat bij Automatic Gear en vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Dan zorgen wij ervoor dat u weer snel de weg op kunt. Een afspraak maken kan ook via de telefoon, bel naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp: 31646410963.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat is een powershift versnellingsbak?

Powershift is de naam die door de fabrikanten Volvo en Ford aan hun DCT-versnellingsbak is meegegeven. Het gaat hier om een schakeling met een dubbele koppeling, die vrijwel direct schakelen mogelijk maakt. Bij een revisie controleren we de versnellingsbak en herstellen we eventuele schade.

Meer weten? Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost een versnellingsbak revisie?

Automatic Gear is gespecialiseerd in versnellingsbak revisies. Dit kunt u zien als een onderhoudsbeurt van uw versnellingsbak. We controleren deze en herstellen hem waar nodig. Neem gerust contact op voor een indicatieprijs.

Wat kan ik doen als mijn automaat een storing heeft?

Wanneer uw auto een automaat is en met een storing kampt, kunt u contact opnemen met Automatic Gear. We gaan de storing opsporen en deze voor u oplossen. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de auto bij u komen ophalen.

Wat wordt er met een versnellingsbak revisie precies gedaan?

De versnellingsbak revisie omvat het controleren van het olieniveau, algemene controle, verversing en/of spoeling van de automaat, controle op lekkages en, indien nodig, vervangen, testrijden, controle adaptiewaarden en uitlezen op foutcodes.

Bel ons direct!