Revisie van een Volvo versnellingsbak

Bent u op zoek naar een specialist voor een Volvo versnellingsbak revisie? Dan kan Automatic Gear u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren, repareren en onderhouden van automatische versnellingsbakken.

Revisie houdt in dat wij de versnellingsbak controleren en waar nodig repareren of opknappen. Het is verstandig om uw automatische versnellingsbak regelmatig te laten controleren door een specialist. Op deze manier voorkomt u dat u met pech langs de weg komt te staan.

Volvo versnellingsbak revisie door Automatic Gear

  • Specialist in automaat versnellingsbak revisie;
  • Scherpe tarieven;
  • De beste onderdelen en gereedschappen;
  • Wij informeren u graag over de werkzaamheden aan uw auto;
  • Altijd eerlijke offertes;
  • We bieden altijd ruime garanties;
  • Wij halen uw auto of de losse automaatbak bij u op.

 

Neem direct contact met ons op voor de revisie van uw Volvo versnellingsbak. U kunt gelijk via onderstaande button een offerte aanvragen. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Offerte aanvragen

Tijdige revisie van een Volvo versnellingsbak

Bij Volvo kunt u problemen krijgen in de dual clutch versnellingsbak. Wij kunnen deze dubbele koppeling geheel nieuw leveren en monteren. Een nieuwe koppeling kan een veelvoud aan nieuwe kilometers aan ten opzichte van een ruilkoppeling.

Wij zullen altijd kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw versnellingsbak. Indien deze volledig kapot is, bespreken wij de opties met u. Hierin zijn wij altijd transparant over mogelijkheden voor revisie, onderhoud en reparatie.

Versnellingsbak revisie voor lage kosten

Het is ons doel om uw Volvo versnellingsbak te reviseren tegen de laagst mogelijke kosten. Dit geldt ook voor al onze andere diensten. Wij vinden het belangrijk om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden voor een lage prijs. U krijgt daarom altijd een eerlijke prijs voor ons kwaliteitswerk.

Tevens werken wij met de meest hoogstaande onderdelen en gereedschappen. Zo zorgen wij ervoor dat de revisie, reparatie of het onderhoud aan uw automatische versnellingsbak snel, vakkundig en duurzaam uitgevoerd wordt. Wij hebben groot vertrouwen in de kwaliteit die wij leveren, daarom krijgt u altijd een ruime garantie. Dan kunt u weer met een gerust hart de weg op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u gebruik maken van onze diensten op het gebied van de Volvo versnellingsbak revisie of onze andere diensten? Neem dan direct contact met ons op. Wij geven u altijd een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte. Tevens kunt u terecht voor vragen. Hiervoor vult u het contactformulier in. U kunt ook bellen of een WhatsApp bericht sturen.

Offerte aanvragen

 

Veelgestelde vragen

Hoe snel wordt mijn versnellingsbak gerepareerd / vervangen?

Indien uw transmissie in voorraad is dan al binnen 1 dag! Neem gerust contact op.

Kan mijn auto worden opgehaald door jullie?

Jazeker, tegen een kleine meerprijs in geheel, Nederland, Duitsland en België.

Wat valt er onder 'onderhoud van mijn versnellingsbak'?

Controleren van het olieniveau van uw automaat, controleren, verversen of spoelen van de automaat, controle van afdichtingen/keerringen/pakkingen op lekkages en waar nodig vervangen, testrijden, controle adaptiewaarden, uitlezen op foutcodes en waar nodig actie ondernemen.

Hoe worden de kosten berekend voor repareren en onderhoud?

Indien akkoord op reparatie, revisie of wat er ook nodig mocht zijn brengen wij geen diagnose kosten in rekening.

Wat kost een revisie van een automaat?

Dit is geheel afhankelijk van de schakel en rij klachten welke u ervaart, het type auto, het type automaat, is er een reparatie of revisie nodig en wilt u dat wij originele of aftermarket onderdelen gebruiken? Vraag gerust een offerte aan voor de revisie van uw automaat.

Hoe lang krijg ik garantie op een volledige revisie?

Afhankelijk van de keuze welke onderdelen wij mogen gebruiken voor de revisie verstrekken wij 1 tot 2 jaar garantie op een volledige revisie. Deze vermelden wij uiteraard op uw factuur.

Kunnen wij ook onderdelen bij u bestellen?

Automatic Gear kan u zeker voorzien van veel benodigde onderdelen. Bent u een revisiebedrijf en werkt u zelf ook aan automatische transmissies? Neem dan zeker even contact met ons op.

Kan ik als particulier ook terecht bij Automatic Gear?

Jazeker kan dat. Automatic Gear werkt B2B en ook B2C. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan.

Kan ik ook terecht voor technisch advies?

Dat kan zeker. Soms is het echter erg lastig om voor ons op afstand exact te bepalen wat er precies met uw automaat mis is en wij zullen u daaropvolgend ook vaak uitnodigen voor een diagnose aan uw automaat.

Kan ik ook de gehele auto bij u neerzetten?

Jazeker. Dit is vaak ook aan te raden voor een zo accuraat mogelijke diagnose aan uw automaat. Na een eventuele reparatie of revisie kunnen wij aansluitend de juiste adapties/kalibraties en na-controles uitvoeren. Automatic Gear beschikt over 6 hefbruggen waar wij uw transmissie vakkundig deels kunnen repareren of uw automaat uit kunnen bouwen. Neem gerust contact op als u graag uw auto bij ons wilt neerzetten.

Kunnen wij terecht met de nieuwste typen automaat bij u?

Uiteraard. Automatic Gear heeft een team voor u klaarstaan met professionals welke tot de beste van Europa behoren. Daarbij hebben ze bovendien nagenoeg alle mogelijke apparaten en gereedschappen tot haar beschikking. Hybride dsg, dct’s/powershifts, 8- en 9-trapsautomaten komen allen geregeld voorbij bij Automatic Gear. Vanaf binnenkomst en het stellen van een diagnose tot aan de laatste testrit compleet met uitgevoerde kalibratie. Kortom, turn key.

Ik heb mijn automaat zelf al uitgebouwd, kunnen jullie deze bij mij ophalen en aansluitend reviseren?

Jazeker. Tegen een meerprijs van €35,- wordt de losse automaat nagenoeg binnen geheel Nederland opgehaald Voor ophalen vanuit Duitsland en België is dit tegen een kleine meerprijs ook te verzorgen. Na revisie kunt u de automaat zelf afhalen of wij versturen deze naar u terug. Uiteraard geven wij u de benodigde adviezen mee voor het inbouwen en afvullen waar gewenst. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook de juiste olie meeleveren. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Call Now ButtonBel ons direct!