Volvo versnellingsbak revisie

Bent u op zoek naar een specialist voor een Volvo versnellingsbak revisie? Dan kan Automatic Gear u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren, repareren en onderhouden van automatische versnellingsbakken. Het automerk Volvo heeft hun versnellingsbak de naam ‘Powershift’ gegeven. Op een volledige revisie ontvangt u een garantie van 1 of 2 jaar, afhankelijk van de keuze voor het materiaal.

Offerte aanvragen

Dé specialist in Volvo versnellingsbak revisie | Automatic Gear

  • Gespecialiseerd in powershifts en automaat versnellingsbak revisie;
  • We houden de kosten zo laag mogelijk;
  • Werken bewust met de beste onderdelen en gereedschappen;
  • Indien gewenst geven we graag uitleg over wat wij met uw auto doen;
  • Scherpe en eerlijke offertes;
  • Ruime garantie: 1 of 2 jaar;
  • Extra service: wij halen uw auto of losse automaat bak bij u thuis op, zodat u kostbare tijd bespaart.

Neem direct contact met ons op als u problemen ervaart aan de powershift, dan is het namelijk tijd voor de revisie van uw Volvo versnellingsbak. U kunt gelijk een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Heeft u verder nog vragen? U mag ons altijd even bellen op +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206.

Revisie van een automatische versnellingsbak

Revisie houdt in dat wij de versnellingsbak van uw Volvo controleren en waar nodig repareren of opknappen. De monteurs halen de bak volledig uit elkaar om te kijken naar eventuele schades en of er versleten onderdelen aanwezig zijn. Mocht het nodig zijn, vervangen we slechte onderdelen voor nieuwe exemplaren. Ook maken we de onderdelen weer netjes schoon. Het is verstandig om uw automatische versnellingsbak regelmatig te laten controleren door een specialist. Op deze manier voorkomt u dat u met pech langs de weg komt te staan.

Contact informatie

Industrieweg 8c
6673DE Andelst

Mail: info@automaticgear.nl
Tel: +31 (0)6 46 41 09 63
Tel: +31 (0)488 – 200 206

Of stuur ons een bericht via WhatsApp!

Tijdige revisie van een Volvo versnellingsbak

Bij een Volvo auto kunt u problemen krijgen in de Dual Clutch Transmission versnellingsbak (DCT versnellingsbak of DCT-automaat). Wij kunnen deze dubbele koppeling geheel nieuw leveren en monteren tegen dezelfde conditie als een ruilkoppeling. Een nieuwe koppeling kan een veelvoud aan nieuwe kilometers aangeven ten opzichte van een ruilkoppeling. In vergelijking met ouderwetse automaten en handgeschakelde versnellingsbakken schakelt de powershift koppeling veel sneller en krachtiger.

Wij zullen altijd kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw automatische versnellingsbak. Indien deze volledig kapot is, bespreken wij de opties met u. Hierin zijn wij altijd transparant over de mogelijkheden voor revisie, onderhoud en reparatie. Ook kunnen we de Volvo versnellingsbak voor u spoelen, dit zal de slijtage van uw versnellingsbak tegengaan.

Volvo XC70, V70, V50, V40 en S60

Rijdt u in een Volvo XC70, V70, V50, V40 of S60? Deze wagens beschikken over een Powershift automaat. Het is aan te raden om eens in de zoveel tijd een afspraak te plannen bij een specialist voor een Volvo versnellingsbak revisie. Een DCT-automaat staat bekend als een complex apparaat en vereist specialistische kennis. Niet elke monteur beschikt over deze kennis. De monteurs van Automatic Gear zien problemen met een powershift vaak voorbijkomen in de werkplaats en hebben in de loop der jaren voldoende specialistische kennis opgebouwd om dit apparaat te reviseren.

Automaat revisie kosten

Wanneer een powershift vervangen?

Maar wij kunnen niet alles repareren, in sommige complexe gevallen is revisie helaas niet mogelijk. Als dit het geval is, zal de computer of zelfs de complete powershift versnellingsbak vervangen dienen te worden. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als er geen losse onderdelen beschikbaar zijn.

Offerte aanvragen

Automaat revisie

Versnellingsbak revisie voor lage kosten

Het is ons doel om de Volvo versnellingsbak revisie tegen de laagst mogelijke kosten uit te voeren. Dit geldt ook voor al onze andere diensten. Wij vinden het belangrijk om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden voor een lage prijs. U krijgt daarom altijd een eerlijke prijs voor ons kwaliteitswerk. Kom gerust langs met uw Volvo XC70, V70, V50, V40 of S60 en laat ons de revisie, reparatie of het onderhoud uitvoeren.

Hoogstaande onderdelen en gereedschappen

Tevens werken wij met de meest hoogstaande onderdelen en gereedschappen. Zo zorgen wij ervoor dat de revisie, reparatie of het onderhoud aan uw automatische versnellingsbak snel, vakkundig en duurzaam uitgevoerd wordt. Wij hebben groot vertrouwen in de kwaliteit die wij leveren, daarom krijgt u altijd een ruime garantie (1 of 2 jaar, afhankelijk van de benodigde onderdelen). Dan kunt u weer met een gerust hart de weg op gaan met uw Volvo auto.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u gebruik maken van onze diensten op het gebied van de Volvo versnellingsbak revisie of een van de andere diensten? Neem dan direct contact met ons op. Wij geven u altijd een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte.

Tevens kunt u bij ons altijd terecht als u een vraag heeft over de powershift automaat. Hiervoor vult u het contactformulier in. U kunt ook bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 31646410963. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende telefoonnummers: +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat is een powershift versnellingsbak?

Powershift is de naam die door de fabrikanten Volvo en Ford aan hun DCT-versnellingsbak is meegegeven. Het gaat hier om een schakeling met een dubbele koppeling, die vrijwel direct schakelen mogelijk maakt. Bij een revisie controleren we de versnellingsbak en herstellen we eventuele schade.

Meer weten? Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost een versnellingsbak revisie?

Automatic Gear is gespecialiseerd in versnellingsbak revisies. Dit kunt u zien als een onderhoudsbeurt van uw versnellingsbak. We controleren deze en herstellen hem waar nodig. Neem gerust contact op voor een indicatieprijs.

Wat kan ik doen als mijn automaat een storing heeft?

Wanneer uw auto een automaat is en met een storing kampt, kunt u contact opnemen met Automatic Gear. We gaan de storing opsporen en deze voor u oplossen. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de auto bij u komen ophalen.

Wat wordt er met een versnellingsbak revisie precies gedaan?

De versnellingsbak revisie omvat het controleren van het olieniveau, algemene controle, verversing en/of spoeling van de automaat, controle op lekkages en, indien nodig, vervangen, testrijden, controle adaptiewaarden en uitlezen op foutcodes.

Bel ons direct!