Automaat storing

Automaat storing

Kampt de automaat in uw auto met een storing? Wij van Automatic Gear kunnen deze storing voor u oplossen. Onze monteurs achterhalen de oorzaak van de storing en gaan ermee aan de slag. Een storing in de automatische versnellingsbak kan onder meer opgelost worden door revisie, reparatie of spoelen. En laten dat nou net onze specialisaties zijn.

Offerte aanvragen

Laat een automaat storing oplossen door de specialist

 • Gespecialiseerd in het oplossen van een automaat storing en powershift revisie
 • We houden de kosten zo laag mogelijk
 • Werken bewust met de beste onderdelen en gereedschappen
 • Indien gewenst geven we graag uitleg over wat wij met uw auto doen
 • Scherpe en eerlijke offertes
 • Ruime garanties
 • Extra service: wij halen uw auto of losse automaatbak bij u thuis op, zodat u kostbare tijd bespaart

 

Een automaat storing komt altijd op het verkeerde moment. Ervaart u problemen met uw versnellingsbak? Verspil dan geen tijd en maak direct een afspraak bij Automatic Gear. Zodat onze experts snel een diagnose kunnen stellen. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206.

 

Wat kan een storing in uw automaat veroorzaken?

Ondanks dat soms anders wordt beweerd, is geen enkele transmissie onderhoudsvrij. Zonder het juiste onderhoud zullen er na verloop van tijd storingen ontstaan in uw automatische versnellingsbak. De automaat schakelt dan schokkerig, hij schakelt slecht of slipt bij het schakelen.

Hoe herkent u een storing in uw automatische versnellingsbak?

 • Bij stand P met stationair: het kruipt niet meer als de bak warm is en de auto kan met een flinke schok wegrijden;
 • Een wacht in de versnelling ‘D’ of ‘R’ kan duiden op hydraulische stuurorgaan, versleten, gebroken of uitgedroogde afdichtingen of defect aan een draadspoel;
 • Versnellingsbak maakt geluiden als gieren, ratelen of rammelen;
 • Slijtage van de lagers hoort u meestal duidelijk;
 • Tandwielen zijn versleten of beschadigd;
 • Te veel olie in uw automaat kan zorgen voor vloeistof verlies en schuimen veroorzaken.

 

Offerte aanvragen

Revisie, reparatie, spoelen of vervangen

Automaat revisieEr zijn gelukkig diverse oplossingen voorhanden om een automaat storing te verhelpen. Dat zijn revisie, reparatie, spoelen of vervangen. Het spoelen van een transmissie kan enorm veel storingen als slippen en bonken verhelpen. Bij een spoelbeurt van de automaatbak vervangen we de olie. Een versnellingsbak reviseren betekent een versnellingsbak controleren. Indien er schade wordt opgemerkt voeren we een reparatie uit.

 

Storing versnellingsbak bij een Peugeot 208, 508 of Citroën C4 Picasso?

Auromaat storingBent u de eigenaar van een Peugeot 208, Peugeot 508 of Citroën C4 Picasso en ervaart u een storing in de automatische versnellingsbak? Dan kunt u terecht bij Automatic Gear. We lossen de storing in de versnellingsbak voor u op. Dat doen we op een snelle, vakkundige en duurzame manier. Voordat u het weet rijdt u weer veilig rond in uw Peugeot 208, Peugeot 508 of Citroën C4 Picasso.

 

Storing in uw automatische versnellingsbak?

Kom dan direct met ons in contact voor een diagnose. We onderzoeken de oorzaak van de automaat storing en lossen deze op. Neem contact met ons op door een offerte aan te vragen. Of maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206.

Offerte aanvragen

 

Veelgestelde vragen

Wat is een powershift versnellingsbak?

Powershift is de naam die door de fabrikanten Volvo en Ford aan hun DCT versnellingsbak is meegegeven. Het gaat hier om een schakeling met een dubbele koppeling, die vrijwel direct schakelen mogelijk maakt. Bij een versnellingsbak revisie controleren wij de versnellingsbek en herstellen we eventuele schade.

Meer weten? Neem gerust contact op en vraag een offerte aan.

Wat kost een versnellingsbak revisie?

Automatic Gear is gespecialiseerd in versnellingsbak revisies. Dit kunt u zien als een onderhoudsbeurt van uw versnellingsbak. We controleren deze en herstellen hem waar nodig. Neem gerust contact op voor een indicatie prijs.

Wat kan ik doen als mijn automaat een storing heeft?

Wanneer uw auto een automaat is en met een storing kampt, kunt u contact opnemen met Automatic Gear. Wij gaan de storing opsporen en deze voor u oplossen. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de auto bij u komen ophalen.

Wat wordt er met een versnellingsbak revisie precies gedaan?

De versnellingsbak revisie omvat het controleren van het olieniveau, een controle, verversing en/of spoeling van uw automaat, controle op lekkages en, indien nodig, vervangen, testrijden, controle adaptiewaarden en uitlezen op foutcodes.

Call Now ButtonBel ons direct!