Ford Powershift laten reviseren?

Uw Ford Powershift laten reviseren? Automatic Gear is het aangewezen bedrijf als u op zoek bent naar een specialist voor een Ford versnellingsbak revisie. Het is onze specialiteit om uw automatische versnellingsbak te reviseren, repareren of onderhouden. Hiervoor maken wij gebruik van de meest hoogstaande materialen en gereedschappen. U kunt na revisie van uw Ford versnellingsbak weer veilig de weg op, zonder problemen of zorgen.

Offerte aanvragen

Ford Powershift revisie door Automatic Gear

Omdat u vast graag van tevoren wil weten wat onderhoud of revisie van uw Ford Powershift inhoudt, zetten we hieronder op een rij waarom Automatic Gear hiervoor een goede partij is. Uw Ford is bij ons in uitstekende handen. Tijdens onze vakkundig uitgevoerde revisie worden eventuele Ford Powershift problemen opgelost of, als u deze voor wilt blijven, voorkomen. Daarmee vergroot u de kans dat u langer en zonder problemen uw kilometers kunt blijven maken met uw Ford versnellingsbak:

  • Specialist in automaat versnellingsbak revisie;
  • Scherpe tarieven;
  • De beste onderdelen en gereedschappen;
  • Wij informeren u graag over de werkzaamheden aan uw auto;
  • Altijd eerlijke offertes;
  • We bieden altijd ruime garanties;
  • Wij halen uw auto of de losse automaatbak bij u op.

Belang van tijdige revisie

Met uw Ford heeft u gekozen voor kwaliteit, slim. Kwaliteit die zich ook op de lange duur bewijst, nog slimmer. Waarschijnlijk rijdt u immers al jarenlang probleemloos met uw Ford. Toch heeft ook uw Ford af en toe onderhoud nodig. Niet voor niets laat u regelmatig een kleine of grote beurt uitvoeren, ook verstandig. Maar zo komt er ook een moment dat uw Ford Powershift om aandacht vraagt, net als elke andere versnellingsbak.

Het tijdig laten reviseren en onderhouden van een automatische versnellingsbak is zeer belangrijk. Hiermee voorkomt u defecten waardoor u stil komt te staan op de weg. Bij een Ford kunt u problemen ondervinden met de dual cluch bak. Wij controleren de versnellingsbak en repareren deze waar nodig. Tijdens de werkzaamheden zijn wij altijd transparant naar u toe zodat u precies weet wat wij doen en waar u aan toe bent.

Contact informatie

Industrieweg 8c
6673DEAndelst

Mail: info@automaticgear.nl
Tel: +31 (0)6 46 41 09 63
Tel: +31 (0)488 – 200 206

Of stuur ons een bericht via WhatsApp!

Vak apart

Revisie van een versnellingsbak is een vak apart, en dat geldt zeker voor een Ford Powershift. Laat deze revisie dan ook beter uitvoeren door een vakman die zowel zelf als qua materialen alles in huis heeft voor de perfecte revisie van uw Ford versnellingsbak. Ford Powershift problemen worden daarmee opgelost of voorkomen. U investeert dus in uw auto, maar voorkomt ook onnodige kosten. Uiteraard vertellen we u graag wat revisie van uw Powershift gaat kosten, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.

Kwalitatieve revisie

Wij kunnen voor een lage prijs de versnellingsbak van uw Ford reviseren. Deze lage prijsgarantie bieden wij voor al onze diensten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u ondanks deze lage prijs, wel de hoogste kwaliteit krijgt. Wij zorgen er dus voor dat u altijd een goede prijs krijgt voor ons kwalitatief hoogstaande werk.

Specialist op het gebied van versnellingsbak revisies

Natuurlijk staat het u vrij om ook bij andere bedrijven een offerte aan te vragen. Maar neem dan wel in uw vergelijking mee dat wij juist dé specialist zijn op dit gebied. U heeft waarschijnlijk niet zomaar voor Ford gekozen. Uw onderhoud laten uitvoeren door een vakman op het gebied van Ford Powershift is dan ook minstens net zo slim. Het staat u vrij om ons eerst vragen te stellen, die wij altijd eerlijk zullen beantwoorden. Niet voor niets hebben we een prima klanttevredenheid, en we voegen u graag als tevreden klant toe. Neem vrijblijvend contact met ons op, en we garanderen u dat u geen spijt krijgt van uw keuze voor Automatic Gear.

Beste onderdelen en gereedschappen

Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij met de beste onderdelen en gereedschappen. Hiermee voeren wij het onderhoud en de reparatie aan uw versnellingsbak snel, vakkundig en duurzaam uit. Doordat wij groot vertrouwen hebben in de kwaliteit die wij leveren, bieden wij u een ruime garantie

Automaat revisie kosten

Vraag een offerte aan

Heeft u problemen met de Ford Powershift wilt u deze laten reviseren? Dat kunnen wij voor u doen. Vraag direct een offerte aan voor de laagste prijs. Wij kunnen de versnellingsbak vervangen voor een geheel nieuwe. Hiermee kunt u het dubbele aantal kilometers rijden ten opzichte van een ruilkoppeling. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier. U kunt ook bellen of een WhatsApp bericht sturen.

Offerte aanvragen

Automaat revisie

Veelgestelde vragen

Wat is een powershift versnellingsbak?

Powershift is de naam die door de fabrikanten Volvo en Ford aan hun DCT-versnellingsbak is meegegeven. Het gaat hier om een schakeling met een dubbele koppeling, die vrijwel direct schakelen mogelijk maakt. Bij een revisie controleren we de versnellingsbak en herstellen we eventuele schade.

Meer weten? Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost een versnellingsbak revisie?

Automatic Gear is gespecialiseerd in versnellingsbak revisies. Dit kunt u zien als een onderhoudsbeurt van uw versnellingsbak. We controleren deze en herstellen hem waar nodig. Neem gerust contact op voor een indicatieprijs.

Wat kan ik doen als mijn automaat een storing heeft?

Wanneer uw auto een automaat is en met een storing kampt, kunt u contact opnemen met Automatic Gear. We gaan de storing opsporen en deze voor u oplossen. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de auto bij u komen ophalen.

Wat wordt er met een versnellingsbak revisie precies gedaan?

De versnellingsbak revisie omvat het controleren van het olieniveau, algemene controle, verversing en/of spoeling van de automaat, controle op lekkages en, indien nodig, vervangen, testrijden, controle adaptiewaarden en uitlezen op foutcodes.

Bel ons direct!