Versnellingsbak revisie

transmission-picture

Bent u op zoek naar een specialist voor de revisie van uw versnellingsbak? Automatic Gear schiet u te hulp! Automatic Gear is dé specialist in het reviseren, repareren en onderhouden van automatische transmissies.

Een versnellingsbak revisie houdt in dat wij de versnellingsbak van uw auto controleren en indien nodig opknappen. Reviseren is afgeleid van het Franse woord voor herzien. Van tijd tot tijd is het verstandig om bij een specialist langs te gaan voor een revisie van uw versnellingsbak. Zo voorkomt u ongemakken op de weg!

Waarom kiezen voor Automatic Gear?

  • Gespecialiseerd in versnellingsbak revisie;
  • Houden de kosten zo laag mogelijk voor u;
  • Werken bewust met de beste onderdelen en gereedschappen;
  • Geven graag uitleg over wat we met uw auto doen indien gewenst;
  • Brengen scherpe, eerlijke offertes uit;
  • Geven ruime garanties;
  • Halen uw auto of losse automaatbak als extra service bij u op, zodat u kostbare tijd bespaart.

 

Defecte versnellingsbak herkennen

Wellicht vraagt u zich af: hoe herken ik een defecte versnellingsbak? Een defecte versnellingsbak kunt u herkennen aan haperingen, stroef schakelen, geluid tijdens het schakelen of rijden of aan een vastzittende pook. In al deze gevallen bent u waarschijnlijk toe aan een versnellingsbak revisie.

Directe revisie van uw versnellingsbak

Is het kwaad al geschied en heeft u per direct hulp nodig om überhaupt weer de weg op te komen? Geen probleem, u kunt altijd bij ons terecht! Bel gerust naar +31 (0)488 – 200 206 of vraag direct een offerte aan onderaan deze pagina.

Wilt u liever eerst meer weten over hoe de revisie van de versnellingsbak van uw auto in zijn werk gaat? Bekijk dan gerust het filmpje met uitleg in de rechterkolom op onze website. Daarnaast bent u vrij om ons uw vragen te stellen. Wij zijn altijd bereid onze werkwijze en het revisieproces aan u toe te lichten!

Ruime revisie ervaring

Wij hebben een ruime ervaring in de revisie van versnellingsbakken. We werken onder andere voor autobedrijven, leasemaatschappijen en particuliere klanten. Iedereen kan bij Automatic Gear terecht, dus u ook! Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat u na onze nauwkeurige revisie voorlopig geen omkijken meer hebt naar de kwaliteit van uw versnellingsbak. Wij zorgen er met het hele team graag voor dat de versnellingsbak van uw auto weer voor lange tijd functioneert. Zo kunt u na onze revisie weer veilig en snel de weg op!

Versnellingsbak revisie bij Automatic Gear

Wij reviseren, repareren en onderhouden tegen de laagst mogelijk kosten. Dit geldt voor al onze diensten, dus ook voor de revisie van uw versnellingsbak! Kwaliteit betekent voor ons niet de hoogste prijs. Een eerlijke prijs voor ons kwaliteitswerk vinden wij veel belangrijker voor onze klanten. Daarnaast zorgt onze lage prijsgarantie ervoor dat wij ons werk met trots leveren.

Bij Automatic Gear werken we alleen met de beste onderdelen en gereedschappen. Hierdoor kunnen wij revisie, reparatie en onderhoud aan uw automatische transmissie snel, vakkundig en duurzaam uitvoeren. Omdat wij vertrouwen op onze kwaliteit, ontvangt u bij ons ook nog eens altijd ruime garanties. Wel zo fijn!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u overtuigd van onze kennis en kunde als versnellingsbak revisie specialist? Vraag dan vandaag nog gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte bij ons aan! Dan zorgen wij ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt. U kunt ook altijd bij ons terecht met vragen.

Offerte aanvragen


Veelgestelde vragen

Hoe snel wordt mijn versnellingsbak gerepareerd / vervangen?

Indien uw transmissie in voorraad is dan al binnen 1 dag! Neem gerust contact op.

Kan mijn auto worden opgehaald door jullie?

Jazeker, tegen een kleine meerprijs in geheel, Nederland, Duitsland en België.

Wat valt er onder 'onderhoud van mijn versnellingsbak'?

Controleren van het olieniveau van uw automaat, controleren, verversen of spoelen van de automaat, controle van afdichtingen/keerringen/pakkingen op lekkages en waar nodig vervangen, testrijden, controle adaptiewaarden, uitlezen op foutcodes en waar nodig actie ondernemen.

Hoe worden de kosten berekend voor repareren en onderhoud?

Indien akkoord op reparatie, revisie of wat er ook nodig mocht zijn brengen wij geen diagnose kosten in rekening.

Wat kost een revisie van een automaat?

Dit is geheel afhankelijk van de schakel en rij klachten welke u ervaart, het type auto, het type automaat, is er een reparatie of revisie nodig en wilt u dat wij originele of aftermarket onderdelen gebruiken? Vraag gerust een offerte aan voor de revisie van uw automaat.

Hoe lang krijg ik garantie op een volledige revisie?

Afhankelijk van de keuze welke onderdelen wij mogen gebruiken voor de revisie verstrekken wij 1 tot 2 jaar garantie op een volledige revisie. Deze vermelden wij uiteraard op uw factuur.

Kunnen wij ook onderdelen bij u bestellen?

Automatic Gear kan u zeker voorzien van veel benodigde onderdelen. Bent u een revisiebedrijf en werkt u zelf ook aan automatische transmissies? Neem dan zeker even contact met ons op.

Kan ik als particulier ook terecht bij Automatic Gear?

Jazeker kan dat. Automatic Gear werkt B2B en ook B2C. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan.

Kan ik ook terecht voor technisch advies?

Dat kan zeker. Soms is het echter erg lastig om voor ons op afstand exact te bepalen wat er precies met uw automaat mis is en wij zullen u daaropvolgend ook vaak uitnodigen voor een diagnose aan uw automaat.

Kan ik ook de gehele auto bij u neerzetten?

Jazeker. Dit is vaak ook aan te raden voor een zo accuraat mogelijke diagnose aan uw automaat. Na een eventuele reparatie of revisie kunnen wij aansluitend de juiste adapties/kalibraties en na-controles uitvoeren. Automatic Gear beschikt over 6 hefbruggen waar wij uw transmissie vakkundig deels kunnen repareren of uw automaat uit kunnen bouwen. Neem gerust contact op als u graag uw auto bij ons wilt neerzetten.

Kunnen wij terecht met de nieuwste typen automaat bij u?

Uiteraard. Automatic Gear heeft een team voor u klaarstaan met professionals welke tot de beste van Europa behoren. Daarbij hebben ze bovendien nagenoeg alle mogelijke apparaten en gereedschappen tot haar beschikking. Hybride dsg, dct’s/powershifts, 8- en 9-trapsautomaten komen allen geregeld voorbij bij Automatic Gear. Vanaf binnenkomst en het stellen van een diagnose tot aan de laatste testrit compleet met uitgevoerde kalibratie. Kortom, turn key.

Ik heb mijn automaat zelf al uitgebouwd, kunnen jullie deze bij mij ophalen en aansluitend reviseren?

Jazeker. Tegen een meerprijs van €35,- wordt de losse automaat nagenoeg binnen geheel Nederland opgehaald Voor ophalen vanuit Duitsland en België is dit tegen een kleine meerprijs ook te verzorgen. Na revisie kunt u de automaat zelf afhalen of wij versturen deze naar u terug. Uiteraard geven wij u de benodigde adviezen mee voor het inbouwen en afvullen waar gewenst. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook de juiste olie meeleveren. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Call Now ButtonBel ons direct!