Versnellingsbak reviseren

Rijdt u in een automaat en bent u onder de indruk dat de versnellingsbak niet meer naar behoren werkt? Dan bent u bij Automatic Gear aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd het reviseren, onderhouden en repareren van automatische transmissies. Als u de versnellingsbak laat reviseren door ons halen wij deze volledig uit elkaar. We maken het een en ander schoon, controleren of alle onderdelen in orde zijn of dat er sprake is van schade of versleten onderdelen. Waar nodig vervangen we onderdelen, zoals pakkingen, keeringen, tandwielen of synchro ringen. Door middel van een versnellingsbak revisie kunt u een hoop kosten besparen. Het is dan niet nodig om een geheel nieuwe automatische transmissie aan te schaffen. Automatic Gear hanteert scherpe prijzen en heeft veel ervaring met het reviseren van automatische transmissies. Benieuwd naar de tarieven die wij hanteren? Neem dan contact op om verder te informeren!

Wanneer dient u de versnellingsbak van uw automaat te laten reviseren?

Het makkelijke aan het rijden in een automaat is dat u niet op het schakelen hoeft te letten. De automaat doet dit, zoals de naam al suggereert, automatisch. Dat gebeurt aan de hand van de versnellingsbak, die via de auto signalen oppikt. Aan de hand van de signalen die binnenkomen (zoals de snelheid waarmee gereden wordt of de helling van de weg waarop u rijdt) zet de versnellingsbak uw auto automatisch in de juiste versnelling. Omdat de onderdelen van de versnellingsbak met de tijd gaan verslijten wegens wrijving, kan de versnellingsbak vervuild raken. Dat kan problemen met zich mee brengen. U kunt op diverse manieren merken wanneer het tijd is om de versnellingsbak te reviseren:

  • Uw auto schokt en hapert tijdens het rijden;
  • Schakelen verloopt stroef;
  • De versnellingsbak weigert te schakelen;
  • Het brandstofverbruik gaat omhoog;
  • Het toerental fluctueert op een abnormale wijze;
  • De kick-back werkt niet naar behoren;
  • De koppeling slipt;

Merkt u één of meer van de bovenstaande gevallen? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw versnellingsbak te laten reviseren.

Waarom kiezen voor Automatic Gear?

Automatic Gear is dé specialist op het gebied van automatische versnellingsbakken. Wij voeren revisies, onderhoud en reparaties uit om mensen weer met een goed werkende auto de weg op te kunnen sturen. Wij werken met gespecialiseerde monteurs die niets belangrijker vinden dan uw verkeersveiligheid. Daarom maken we enkel gebruik van onderdelen en gereedschappen van de hoogste kwaliteit. Toch doen we er alles aan om de kosten zo laag als mogelijk voor u te houden. We stellen dan ook zeer scherpe offertes op en komen indien gewenst zelfs uw auto of losse versnellingsbak ophalen. Zo bespaart u kostbare tijd. Als kers op de taart geven we ook nog eens ruime garanties, om u zekerheid te geven over de kwaliteit van onze dienstverlening. De versnellingsbak laten reviseren laat u daarom door Automatic Gear doen!

Ja, ik wil mijn versnellingsbak laten reviseren!

Bent u benieuwd wat een versnellingsbak laten reviseren u gaat kosten? Of heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en kunnen scherpe offertes opstellen. Contact opnemen kan telefonisch via +31 (0)6 46 41 09 63 of 0488-200206, of door een bericht te sturen via het online contactformulier.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat een versnellingsbak laten reviseren u gaat kosten? Of heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en kunnen scherpe offertes opstellen. Contact opnemen kan telefonisch via +31 (0)6 46 41 09 63 of 0488-200206, of door een bericht te sturen via het online contactformulier.

Offerte aanvragen

Bel ons direct!