Powershift automaat: reparatie, onderhoud en revisie

Een powershift automaat zit in een Volvo of Ford auto. Wanneer u de eigenaar bent van een van deze auto’s heeft u wellicht al eens problemen ondervonden. Mocht u te maken krijgen met een kapotte automaat of ander ongemak, schakel ons dan in. Wij hebben veel ervaring met diagnose, reparatie, onderhoud en revisie van een DCT-automaat.

Powershift Ford auto

Gespecialiseerd in powershift revisie

  • Gespecialiseerd in powershift en versnellingsbak revisie
  • Houden de kosten zo laag mogelijk voor u
  • Bewust werken wij met de beste onderdelen en gereedschappen
  • Indien gewenst geven wij graag uitleg over wat wij met uw auto doen
  • Scherpe en eerlijke offertes
  • Ruime garanties
  • Extra service: wij halen uw auto of losse automaatbak bij uw thuis op

Rijdt u in een Volvo of Ford auto? Deze auto’s gebruiken een powershift automaat. Helaas kent dit type automaat wat problemen met name in de dual clutch. Wanneer u daar ook hinder van ondervindt, neem dan contact met ons op.

Wat is een powershift?

Fabrikanten van Volvo en Ford hebben hun DCT versnellingsbak de naam powershift meegegeven. Echter heeft deze automaat nog meer namen: Mps6 en DCT450. DCT staat voor Dual Clutch Transmission. Ofwel: schakelen met een dubbele koppeling. Het voordeel is dat schakelen vrijwel direct kan gaan.

“Onze gespecialiseerde monteurs zien problemen met een DCT-automaat vaak voorbijkomen in onze garage. Met recht zijn wij dus een specialist in powershifts!”

 

Powershift revisie voorkomt ongevallen

Een powershift revisie houdt in dat wij alles controleren en eventueel herstellen. Eens in de zoveel tijd is het verstandig om bij een specialist langs te gaan voor een revisie. Zodoende voorkomt u ongemakken op de weg. Een DCT-automaat is een complex apparaat. Revisie is in sommige complexe gevallen helaas niet mogelijk.

Powershift transmissie onderhoud

De powershift transmissie onderhoud is erg belangrijk. Zo komt u op tijd achter eventuele problemen. Ook voor een diagnose aan uw DCT-automaat zit u bij ons goed. Wij raden u de juiste oplossing aan voor uw powershift-probleem.

Powershift koppeling vervangen

Hét grote probleem vaak bij powershifts is de dual clutch. Het schakelen met een dubbele koppeling werkt dan niet optimaal. Onze monteurs vervangen en monteren dan een nieuwe en originele powershift koppeling uit de fabriek tegen dezelfde conditie als een ruilkoppeling. De nieuwe koppeling geeft als voordeel een veelvoud aan nieuwe kilometers aan ten opzichte van een ruilkopping.

“Zowel autobedrijven, leasemaatschappijen als particulieren zijn bij ons welkom”

 

Versnellingsbak revisie: snel, vakkundig en duurzaam

Naast powershifts repareren, onderhouden en reviseren wij ook andere automatische transmissies. Denk bijvoorbeeld aan een versnellingsbak revisie. Onze monteurs controleren dan uw versnellingsbak. Indien nodig knappen ze de bak ook weer op. Omdat wij werken met de beste onderdelen en gereedschappen voeren wij de revisie snel, vakkundig en duurzaam uit.

Neem contact met ons op

Heeft u reparatie, onderhoud of revisie nodig aan uw powershift? Maak dan direct een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-46410963 of 0488–200206. U mag ons ook een bericht sturen op Whatsapp, alleen mogelijk via mobiel.

Call Now ButtonBel ons direct!