Versnellingsbak revisie Tilburg

Het is belangrijk dat uw versnellingsbak altijd goed werkt. Laat het daarom twee keer per jaar onderhouden: in de zomer en in de winter. Hierdoor zorgt u ervoor dat u tijdig ontdekt als er is kapot is of wanneer er slijtage is. Een ander voorbeeld is dat u misschien een versnellingsbak revisie in Tilburg nodig heeft voor uw auto. Kies dan altijd voor een specialist, zodat u zeker weet dat het goed wordt uitgevoerd. Bij Automatic Gear bent u hiervoor aan het goede adres. Automatic Gear is dé specialist op het gebied van repareren, reviseren en onderhouden van automatische transmissies. Dankzij onze ervaring, kennis en gespecialiseerde monteurs kunnen we u altijd de hoogste kwaliteit leveren en een snelle service bieden. Automatic Gear werkt onder andere voor autobedrijven, leasemaatschappijen en particuliere klanten. Kortom: wij kunnen u zeker van dienst zijn!

Offerte aanvragen

Automatic Gear

Bij Automatic Gear hoeft u nooit onnodig lang te wachten. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat het onderhoud, de reparatie of de revisie in Tilburg snel klaar is. Bovendien hanteren we ook altijd de laagste prijs. U betaalt nooit te veel. Daarnaast profiteert u te allen tijde van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen;
  • Veel ervaring in versnellingsbak revisie in Tilburg;
  • Altijd de beste onderdelen en gereedschappen;
  • Eerlijke offertes op maat;
  • Ruime garanties;
  • Extra services: we halen uw auto of losse automaatbak bij u op.

Rijdt u in een automaat? Na verloop van tijd kan de versnellingsbak vervuild raken, dan is het tijd voor een automaat revisie. Merkt u nu problemen aan uw transmissie? Maak dan direct een afspraak door een offerte aan te vragen via onze website. Of bel even naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206.

Kies voor Automatic Gear en bespaar geld!

Geld besparen? Dat willen we allemaal! En, dat kan ook. Wanneer u namelijk tijdig een revisie, onderhoud of reparatie laat uitvoeren, voorkomt u dat u een totaal nieuwe versnellingsbak moet aanschaffen. Wij zijn u daar graag bij van dienst! Automatic Gear staat voor u klaar.

 

Contact informatie

Industrieweg 8c
6673DEAndelst

Mail: info@automaticgear.nl
Tel: +31 (0)6 46 41 09 63
Tel: +31 (0)488 – 200 206

Of stuur ons een bericht via WhatsApp!

Neem contact op voor versnellingsbak revisie in Tilburg!

Wilt u onze hulp inschakelen voor een versnellingsbak revisie in Tilburg? Kies dan voor Automatic Gear. U kunt gerust contact met ons opnemen, zodat we een afspraak kunnen maken en/of uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@automaticgear.nl of door te bellen naar +31 (0)488 – 200 206.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor een automaat revisie

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Ga dan voor een revisie automaat bij Automatic Gear en vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Dan zorgen wij ervoor dat u weer snel de weg op kunt. Een afspraak maken kan ook via de telefoon, bel naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 31 (0)488 – 200 206. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp: 31646410963.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Wat is een powershift versnellingsbak?

Powershift is de naam die door de fabrikanten Volvo en Ford aan hun DCT-versnellingsbak is meegegeven. Het gaat hier om een schakeling met een dubbele koppeling, die vrijwel direct schakelen mogelijk maakt. Bij een revisie controleren we de versnellingsbak en herstellen we eventuele schade.

Meer weten? Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost een versnellingsbak revisie?

Automatic Gear is gespecialiseerd in versnellingsbak revisies. Dit kunt u zien als een onderhoudsbeurt van uw versnellingsbak. We controleren deze en herstellen hem waar nodig. Neem gerust contact op voor een indicatieprijs.

Wat kan ik doen als mijn automaat een storing heeft?

Wanneer uw auto een automaat is en met een storing kampt, kunt u contact opnemen met Automatic Gear. We gaan de storing opsporen en deze voor u oplossen. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de auto bij u komen ophalen.

Wat wordt er met een versnellingsbak revisie precies gedaan?

De versnellingsbak revisie omvat het controleren van het olieniveau, algemene controle, verversing en/of spoeling van de automaat, controle op lekkages en, indien nodig, vervangen, testrijden, controle adaptiewaarden en uitlezen op foutcodes.

Bel ons direct!