DSG reparatie?

Is uw DSG versnellingsbak toe aan een reparatie? Dan bent u bij Automatic Gear aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het repareren van problemen met powershift DSG versnellingsbakken. Dit doen wij uiteraard op vakkundige wijze en uitsluitend met de beste onderdelen en gereedschappen. Zo weet u zeker dat de reparatie van uw DSG versnellingsbak volledig volgens het boekje verloopt en dat uw auto zonder problemen weer de weg op kan.

Vakkundige DSG reparatie

Waarom wij de aangewezen partij zijn om de DSG versnellingsbak van uw auto te repareren? Bij ons staat service centraal en zijn uw automaat en diens DSG versnellingsbak in goede handen. Wij zorgen ervoor dat de reparatie van uw DSG versnellingsbak snel, vakkundig en duurzaam verloopt. Daarnaast krijgt u bij ons een garantie van 1 of 2 jaar op de uitgevoerde reparatie en zijn er nog tal van andere voordelen:

  • dé specialist in DSG reparatie en in reparatie van powershift versnellingsbakken
  • we houden de kosten zo laag mogelijk – géén verrassingen achteraf
  • eerlijk en transparant: we leggen u uit wat we doen én waarom we dat doen
  • ruimte garantie van 1 of 2 jaar
  • extra service: wij halen uw auto of losse DSG versnellingsbak bij u thuis op
  • werken uitsluitend met A-merk onderdelen en gereedschappen

Wat is een DSG versnellingsbak?

Een DSG versnellingsbak is een automatische versnellingsbak met een dubbele koppeling. Hierdoor wisselt u makkelijker van versnelling, rijdt u zuiniger en heeft u meer versnellingen tot uw beschikking. DSK versnellingsbakken worden gebruikt in automaten van verschillende merken, die elk hun eigen naam hebben voor dit type bak. Denk hierbij aan Audi (S tronic), Porsche (PDK), BMW (DCT) en Volkswagen (DSG).

Contact informatie

Industrieweg 8c
6673DEAndelst

Mail: info@automaticgear.nl
Tel: +31 (0)6 46 41 09 63
Tel: +31 (0)488 – 200 206

Of stuur ons een bericht via WhatsApp!

Problemen met uw DSG versnellingsbak?

Helaas kan het voorkomen dat u problemen ervaart met uw DSG versnellingsbak. Dan maakt de automaat bijvoorbeeld rare geluiden, schakelt die te vroeg of laat op of hapert of schakelt de bak terug terwijl die eigenlijk op zou moeten schakelen. Dit zijn allemaal signalen dat er wat mis is met de automaat en dat een reparatie van uw DSG versnellingsbak noodzakelijk is.

Zo gaan wij te werk

Uiteraard gaan wij methodisch te werk. Eerst is het zaak om de oorzaak van de problemen met uw auto te vinden, ofwel om een diagnose te stellen. Met behulp van specialistische apparatuur hebben we het probleem snel gevonden. Vervolgens gaan we bezig met de daadwerkelijke reparatie van de DSG versnellingsbak. In sommige gevallen is een softwareupdate voldoende om de problemen te verhelpen, in andere gevallen moeten we kapotte of versleten onderdelen vervangen. Zodra de problemen zijn verholpen stellen we de versnellingsbak en koppeling af en is uw auto klaar om weer de weg op te gaan.

Automaat revisie kosten

Wat is de prijs van een DSG reparatie?

Door uw DSG versnellingsbak op tijd te laten repareren bespaart u zichzelf een hoop tijd, gedoe en kosten. Uw DSG laten repareren is namelijk een stuk goedkoper dan deze laten vervangen. De kosten van een revisie van uw versnellingsbak liggen doorgaans ook hoger. Helaas kunnen wij u nu niet vertellen wat de reparatie precies gaat kosten. Dit hangt namelijk af van wat er precies aan de versnellingsbak mankeert en hoe dit opgelost dient te worden. Sommige reparaties zijn vrij goedkoop, terwijl bij andere de kosten hoger oplopen.

Automaat revisie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u de DSG reparatie door ons laten uitvoeren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)646410963 of +31(0)488-200 206.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bel ons direct!