Automaat onderhouden

Laat Automatic Gear uw automaat onderhouden!

Is uw auto een automaat? Dan is het verstandig uw automaat eens in de zoveel tijd te laten onderhouden. Bij Automatic Gear bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren, onderhouden en repareren van automaten. Door een automaat goed te onderhouden voorkomt u problemen met de versnellingsbak. Bij een revisie daarvan halen we deze volledig uit elkaar, zodat we de binnenkant eens goed kunnen bekijken. Mogelijk is het een en ander aan een schoonmaakbeurt toe of zijn onderdelen wat versleten. Wij kunnen dergelijke onderdelen (zoals pakkingen, keeringen, tandwielen of synchro ringen) vervangen teneinde erger te voorkomen. Door goed uw automaat te onderhouden kunt u een hoop geld besparen. Immers is het kopen van een nieuwe versnellingsbak een duur geintje. Automatic Gear beschikt over veel ervaring en biedt onderhoud van uw automaat aan voor scherpe prijzen. Een afspraak maken of benieuwd naar de kosten? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Wanneer moet ik mijn automaat laten onderhouden?

Het voordeel van een automaat boven een handgeschakelde auto is dat u niet zelf hoeft te schakelen. De auto doet dit automatisch voor u. De auto kan dit doen doordat de auto door middel van sensoren bepaalde signalen oppikt (zoals de gereden snelheid of de helling van een weg). Die informatie gebruikt de automatische versnellingsbak om de juiste versnelling te kiezen. Wanneer er wordt geschakeld kan er lichte wrijving bij de onderdelen ontstaan. Met de tijd kan dit er voor zorgen dat de versnellingsbak wat vervuild raakt. Door uw automaat te laten onderhouden voorkomt u dat daardoor problemen met uw automaat ontstaan. U kunt op verschillende manieren merken dat uw automaat aan onderhoud toe is:

  • Uw auto schokt en hapert tijdens het rijden;
  • Schakelen verloopt stroef;
  • De versnellingsbak weigert te schakelen;
  • Het brandstofverbruik gaat omhoog;
  • Het toerental fluctueert op een abnormale wijze;
  • De kick-back werkt niet naar behoren;
  • De koppeling slipt;

Heeft u de indruk dat uw automaat niet naar behoren werkt? Neem dan gelijk contact op met Automatic Gear, zodat wij uw automaat kunnen onderhouden. Dit is van groot belang voor de verkeersveiligheid.

Automatic Gear, dé expert in automatische versnellingsbakken

Automatic Gear is dé specialist om in te schakelen als u uw automaat wilt laten onderhouden, repareren of reviseren. Ons team bestaat louter uit ervaren monteurs die weten waar ze mee bezig zijn. Zij hebben de beschikking over hoogwaardige gereedschappen en maken enkel gebruik van onderdelen van de allerbeste kwaliteit. Wij doen er altijd alles aan om de prijzen omlaag te kunnen drukken en geven ook nog eens ruime garanties. Geen tijd om uw automaat langs te brengen? Dan kunt u simpelweg gebruik maken van onze ophaalservice!

Ja, ik wil mijn automaat laten onderhouden!

Uw automaat laten onderhouden? Schakel dan Automatic Gear in! Maak gelijk een afspraak of informeer verder naar de kosten door vrijblijvend contact op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)6 46 41 09 63 of 0488-200206 of door middel van het online contactformulier.

Bel ons direct!