Automaat defect

Is uw automaat defect? Automatic Gear helpt uw de weg weer op!

Heeft u het idee dat uw automaat niet helemaal meer goed rijdt? Ondervindt u problemen met de versnellingsbak? Mogelijk is uw automaat defect. Gelukkig staat Automatic Gear in dat geval voor u klaar! Wij zijn namelijk expert in het reviseren van automatische versnellingsbakken. Als u deze door ons laat reviseren omdat uw automaat defect is halen we de bak volledig uit elkaar. We reinigen viezigheden, voeren controles uit om te checken of onderdelen kapot of versleten zijn en vervangen onderdelen die om vervanging vragen (zoals pakkingen, keeringen, tandwielen of synchro ringen). Een nieuwe versnellingsbak kopen kan duur uitpakken. Door deze door Automatic Gear te laten onderhouden en repareren kunt u een hoop geld besparen. Wij zijn zeer ervaren en hanteren schappelijke, eerlijke prijzen. Is uw automaat defect en bent u benieuwd naar de kosten van een revisie? Informeer gerust verder door vrijblijvend contact op te nemen!

Waar kan ik aan merken dat mijn automaat defect is?

Rijden in een automaat is eenvoudiger dan in een handgeschakelde auto, in de zin dat u niet op het schakelen tussen versnellingen hoeft te letten. Een automaat beschikt over een automatische versnellingsbak die door middel van sensors werkt. Die sensors pikken signalen op (zoals de snelheid van de auto of de helling van de weg), op basis waarvan het systeem de juiste versnelling kiest. De auto wordt vervolgens in de goede versnelling gezet. In de versnellingsbak krijgen de onderdelen daarbij te maken met lichte wrijving, waardoor deze kunnen gaan verslijten en de versnellingsbak vervuild kan raken. Met de tijd of met een beetje pech kan daarom uw automaat defect raken. Dit kunt u op diverse manieren merken:

  • Uw auto schokt en hapert tijdens het rijden;
  • Schakelen verloopt stroef;
  • De versnellingsbak weigert te schakelen;
  • Het brandstofverbruik gaat omhoog;
  • Het toerental fluctueert op een abnormale wijze;
  • De kick-back werkt niet naar behoren;
  • De koppeling slipt;

Als u het idee heeft dat uw automaat wel eens defect kan zijn dient u gelijk contact op te nemen met Automatic Gear. Een niet naar behoren functionerende auto is niet goed voor de verkeersveiligheid. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Automatic Gear, dé specialist in automatische versnellingsbakken

Automatic Gear is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reviseren, onderhouden en repareren van automaten die defect zijn. Graag zijn we u van dienst om u weer met een naar behoren werkende auto de weg op te sturen. We hebben de beschikking over ervaren monteurs, hoogwaardige onderdelen en gereedschappen van de beste kwaliteit. Om de prijzen toch aantrekkelijk te houden doen we er alles aan om onze dienstverlening tegen de scherpste prijzen aan te bieden. Ook bieden we ruime garanties en bieden we een ophaalservice van uw automaat of versnellingsbak aan. Is uw automaat defect? Schakel dan Automatic Gear in!

Mijn automaat is defect, wat nu?

Is uw automaat defect en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gelijk contact op met Automatic Gear! Contact opnemen is geheel vrijblijvend. Graag vertellen we u meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Ook kunnen we een scherpe offerte opstellen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)6 46 41 09 63 of 0488-200206, of door middel van het contactformulier op de website.

Bel ons direct!